14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η εφαρμογή Apple TV σε έξυπνες τηλεοράσεις μεταδίδεται πλέον σε ροή HDR10+

    Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή Apple TV που χρησιμοποιείται από έξυπνες τηλεοράσεις και άλλες συσκευές, προσφέροντας υποστήριξη HDR10+ για ροές Apple TV+ και για ταινίες iTunes.

    Η εισαγωγή του tvOS 16 πρόσθεσε πολλαπλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ροή βίντεο με χρήση HDR10+ για την τρίτη γενιά Apple TV 4K. Μετά από αυτήν την κυκλοφορία, η Apple άρχισε να παρέχει την ίδια υποστήριξη σε υλικό τρίτων που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Apple TV.

    Οι κάτοχοι έξυπνων τηλεοράσεων αρχίζουν να βλέπουν την ενημέρωση να μεταφέρεται στην εφαρμογή στις οικιακές τους συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων έξυπνων τηλεοράσεων Samsung, αναφέρει το FlatPanelsHD. Το περιεχόμενο από τις ενοικιάσεις ταινιών Apple TV+ και iTunes υποστηρίζει το HDR10+ ως επιπλέον επιλογή HDR, μαζί με την υπάρχουσα υποστήριξη βάσης HDR10 και Dolby Vision.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.