13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η διαφημιστική εταιρεία της Apple της είπε να αποσύρει τις διαφημίσεις της από το Twitter

    Η Apple θα μπορούσε να είναι η επόμενη μεγάλη εταιρεία που θα αφαιρέσει τις διαφημίσεις της από το Twitter.

    Σε ένα εσωτερικό σημείωμα που έλαβε το The Verge, η Omnicom, μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, συνιστά στους πελάτες της να σταματήσουν προσωρινά τη διαφήμιση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Musk. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η εταιρεία βρίσκεται επί του παρόντος σε μια κατάσταση αστάθειας που θα προκαλέσει υπερβολικό κίνδυνο για την ασφάλεια της επωνυμίας για τους πελάτες της.

    Το σημείωμα, με τίτλο «Twitter – Συνεχιζόμενες ανησυχίες για την ασφάλεια της επωνυμίας», λέει στους πελάτες του να διακόψουν τη διαφήμιση στην πλατφόρμα βραχυπρόθεσμα, αλλά δεν αναφέρει ακριβώς πόσο μακροπρόθεσμα σημαίνει η βραχυπρόθεσμη αυτή πρόταση. Υποθέτουμε ότι αυτό εξαρτάται από το Twitter και τον Elon Musk.

    Συγκεκριμένα, ο οργανισμός είπε ότι υπάρχουν “αποδεικτικά στοιχεία ότι ο κίνδυνος για την ασφάλεια της επωνυμίας των πελατών μας έχει αυξηθεί απότομα σε επίπεδο που οι περισσότεροι θα έβρισκαν απαράδεκτο μια τέτοια διαφημιστική συνέχεια. Συνιστούμε να διακόψετε τη δραστηριότητα στο Twitter βραχυπρόθεσμα έως ότου η πλατφόρμα αποδείξει ότι έχει εισαγάγει εκ νέου διασφαλίσεις για ένα αποδεκτό επίπεδο και έχει ανακτήσει τον έλεγχο του περιβάλλοντος του».

    Εκτός από την Pepsi και την McDonald’s, η Apple τυγχάνει να είναι ένας από τους πελάτες της Omnicom, οπότε το Twitter θα μπορούσε να δει την Apple να αφαιρεί διαφημίσεις από την πλατφόρμα προς το παρόν.

    Η σύσταση της διαφημιστικής εταιρείας φαίνεται να οφείλεται στην αδυναμία του Twitter να εγγυηθεί την ασφάλεια της επωνυμίας που θέλει για τους πελάτες του. Το σημείωμα αναφέρει ότι η εταιρεία «ζήτησε επίσημα από το Twitter να μας διαβεβαιώσει ότι αυτά τα ζητήματα δεν θα επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο τις συμβατές διαδικασίες, τις λειτουργίες, τα προϊόντα, την ασφάλεια της επωνυμίας και τις επενδύσεις πελατών στην πλατφόρμα». Ωστόσο, δεδομένου ότι η εταιρεία έχει χάσει τους περισσότερους από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό μέσω παραιτήσεων και απολύσεων, «το Twitter δεν μπόρεσε να δώσει αυτές τις διαβεβαιώσεις».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.