22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η διαρροή του iPhone 15 Pro αποκαλύπτει το ενιαίο κουμπί έντασης ήχου και νέου κουμπιού σίγασης

    Όπως φημολογήθηκε προηγουμένως, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επόμενης γενιάς θα διαθέτουν ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και ενός νέου κουμπιού σίγασης, σύμφωνα με εικόνες CAD που διέρρευσαν που κοινοποιήθηκαν σε βίντεο στην κινεζική έκδοση του TikTok και δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τον ShrimpApplePro.

    Αντί για ξεχωριστά κουμπιά για αύξηση και μείωση έντασης, τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν ένα μόνο επιμήκη κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης. Εν τω μεταξύ, ο διακόπτης σίγασης που υπάρχει από το αρχικό iPhone το 2007 αναμένεται να γίνει ένα κουμπί σίγασης που μπορεί να πατηθεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του iPhone.

    Τόσο τα κουμπιά έντασης όσο και τα κουμπιά σίγασης φημολογείται ότι έχουν σχεδιασμό στερεάς κατάστασης. Αντί να μετακινούνται φυσικά, τα κουμπιά θα παρέχουν απτική ανάδραση από δύο πρόσθετες μηχανές Taptic στο εσωτερικό του iPhone για προσομοίωση της αίσθησης της κίνησης, παρόμοια με το κουμπί Home στο πιο πρόσφατο iPhone SE ή το trackpad Force Touch στα σύγχρονα MacBook.

    Τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν δύο φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και έναν διακόπτη σίγασης, όπως δείχνουν άλλες εικόνες CAD στο βίντεο. Η Apple θα πρέπει να ανακοινώσει ολόκληρη τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο ως συνήθως.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.