21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Ted Lasso μπαίνει στην πρώτη δεκάδα του streaming σε μόλις 3 μέρες από την έναρξη της νέας σεζόν

    Η 3η σεζόν του Ted Lasso έφτασε, με το πρώτο επεισόδιο να κυκλοφορεί στις 14 Μαρτίου. Φαίνεται από τώρα πως και αυτή η σεζόν θα είναι μεγάλη επιτυχία και για την Apple, καθώς η σειρά του Apple TV+ φτάνει στην πρώτη δεκάδα εκπομπών με τις περισσότερες μεταδόσεις.

    Το Reelgood, το ιστολόγιο που προτείνει τηλεοπτικές εκπομπές, αποκάλυψε ότι το Ted Lasso κάνει εντυπωσιακά νούμερα σε σύγκριση με άλλες σειρές και ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει περισσότερο διάστημα από τη νέα σεζόν της σειράς της Apple TV+.

    Η 3η σεζόν θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, με την Apple να επιβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια μετά το τέλος της επόμενης σειράς επεισοδίων. Κρίμα, αλλά σημαίνει ότι δεν θα φτάσει σε σημείο να γίνει κουραστικό.

    Η 3η σεζόν του Ted Lasso αντιμετωπίζει έναν σκληρό ανταγωνισμό στο Reelgood. Υπάρχει το πάντα δημοφιλές The Mandalorian στο Disney Plus, το οποίο έφτασε στην 4η θέση. Έχει κυκλοφορήσει λίγο καιρό τώρα, με μερικά επεισόδια. Το The Last of Us και το αμφιλεγόμενο φινάλε του κατέλαβε την πρώτη θέση για το HBO Max, και στη συνέχεια το βραβευμένο με Όσκαρ Everything, Everywhere all at one κατέλαβε την τρίτη θέση για το ShowTime. Δεδομένου ότι ο Ted Lasso είναι εδώ και λίγες μόνο μέρες διαθέσιμο με νέα επεισόδια, είναι εντυπωσιακό ότι βρίσκεται ήδη στην πρώτη δεκάδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.