14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η διαρροή της τιμολόγησης του iPhone 14 θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά νέα πριν από την κυκλοφορία

    Μια νέα διαρροή τιμών ενόψει της κυκλοφορίας του iPhone 14 που αναμένεται τον επόμενο μήνα θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι η Apple θα διατηρήσει την ίδια βασική τιμή μοντέλου με το iPhone 13, δηλαδή στα $799.

    Οι πληροφορίες προέρχονται από μια πηγή με μικτό ιστορικό, τον χρήστη yeux1122 στο blog Naver. Αυτή η πηγή διέρρευσε με ακρίβεια τον επεξεργαστή M1 για το iPad Air της Apple τον Μάρτιο, αλλά έχει επίσης χάσει ορισμένες προβλέψεις. Πιο ελπιδοφόρα αυτή τη φορά, η διαρροή αυτής της εβδομάδας φαίνεται στην πραγματικότητα να είναι μια μεταδιδόμενη αναφορά από ένα “μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα των ΗΠΑ” που σύμφωνα με την έκθεση έχει βαθμολογία ακρίβειας άνω του 90%.

    Φαίνεται πιθανό ότι η έκθεση βασίζεται σε πληροφορίες από έναν αναλυτή σε μια αμερικανική εταιρεία όπως η Morgan Stanley ή κάποια άλλη σε αυτή την εμβέλεια. Τι ακριβώς λέει λοιπόν;

    «Παρά από μια σειρά από αυξήσεις τιμών και την αστάθεια της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Apple φέρεται να αποφάσισε να παγώσει την τιμή κυκλοφορίας του βασικού μοντέλου iPhone 14 μέσω μιας εκτελεστικής απόφασης», γράφει ο yeux1122.

    Σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση, η απόφαση προέρχεται από την εξέταση «της επιβράδυνσης στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων και της μείωσης της ζήτησης» που μπορεί να ωθήσει περισσότερους χρήστες στο βασικό μοντέλο του iPhone φέτος. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό σημαίνει ότι «το βασικό μοντέλο iPhone 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 799 δολάρια».

    Αυτή είναι η ίδια τιμή με το τρέχον iPhone της Apple, το iPhone 13, και θα μπορούσε να είναι σπουδαία νέα για τους καταναλωτές, αν πραγματοποιηθεί. Δεν έχουμε πολύ να περιμένουμε, καθώς αναμένουμε να κυκλοφορήσει το iPhone 14 τον επόμενο μήνα.

    Όπως συμβαίνει με όλες τις φήμες για iPhone, είναι αδύνατο να επαληθευτεί η ακρίβεια του ισχυρισμού, αλλά είναι λογικό. Έχουμε ακούσει πολλές φήμες που δείχνουν ότι το iPhone 14 «Pro» θα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση και πιθανώς πιο ακριβό, αλλά ότι η Apple είναι πιο επιφυλακτική με το κανονικό iPhone. Η μεγάλη αλλαγή για το κανονικό iPhone αναμένεται να είναι το τέλος του «mini» iPhone υπέρ ενός νέου μοντέλου «Max» 6,7 ιντσών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σημερινή αναφορά δείχνει ένα “παγωμένο” βασικό μοντέλο στα $799 , παρόλο που το φθηνότερο iPhone 13, το iPhone 13 mini, είναι στα $699. Το μοντέλο 6,1 ιντσών θα είναι το βασικό μοντέλο iPhone στο μέλλον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.