23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πρόβλεψη ημερομηνίας κυκλοφορίας iPhone 14: Πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone;

    Ενώ οι leakers, οι γνώστες της παραγωγικής αλυσίδας και οι αναλυτές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο για να προβλέψουν ή ακόμα και να εξακριβώσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου iPhone, το να μαντέψουμε πότε θα φτάσει το νέο iPhone είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλό.

    Όταν κοιτάζετε πίσω στο μοτίβο της Apple για την κυκλοφορία νέων συσκευών, ειδικά του iPhone, η Apple συνήθως ακολουθεί έναν αρκετά απλό τύπο που καθιστά πολύ απλό να μαντέψετε πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone.

    Κανένας αξιόπιστος leaker δεν έχει δώσει μια σταθερή ημερομηνία για την επόμενη ημερομηνία εκδήλωσης του iPhone ή μάλιστα για την επόμενη κυκλοφορία, ωστόσο γενικές αναφορές δείχνουν ότι το iPhone 14 είναι εντός προγράμματος για τη συνηθισμένη περίοδο κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου των προηγούμενων ετών.

    Η Apple κυκλοφόρησε σχεδόν όλα τα iPhone της τον Σεπτέμβριο. Αλλά πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό; Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το 3G τον Ιούλιο, το 3GS τον Ιούνιο και το iPhone 4 τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, η Apple πέρασε στις φθινοπωρινές εκδόσεις με το iPhone 4S. Τα επόμενα κορυφαία iPhones έχουν όλα ανακοινωθεί και όντως κυκλοφορούν τον Σεπτέμβριο και γύρω στον Σεπτέμβριο. Αυτό περιλαμβάνει τα iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 13.

    Οι μόνες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα είναι το iPhone X που ανακοινώθηκε μαζί με το iPhone 8 αλλά έκανε το ντεμπούτο του δύο μήνες αργότερα, και το iPhone XR που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Τέλος, το iPhone 12 καθυστέρησε κατά ένα μήνα λόγω του COVID και δεν ανακοινώθηκε μέχρι τον Οκτώβριο.

    Αν πούμε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας, τότε μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, ή το αργότερο τα μέσα, είναι ιδανικό για μια πιο ακριβή πρόβλεψη. Το τρέχον iPhone της Apple, το iPhone 13 ανακοινώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, με κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα από την μέρα της παρουσίασης του.

    Πιο συγκεκριμένα, η Apple πραγματοποιεί σχεδόν πάντα τις κύριες εκδηλώσεις της για το iPhone την Τρίτη, αυτό δίνει στους χρήστες χρόνο να προπαραγγείλουν το τηλέφωνο την επόμενη Παρασκευή, με την κυκλοφορία να πραγματοποιείται συνήθως την επόμενη εβδομάδα.

    Έτσι λοιπόν και με βάση όλα τα παραπάνω:

    • iPhone 14 event προσκλήσεις – 6 Σεπτεμβρίου
    • iPhone 14 keynote event – 13 Σεπτεμβρίου
    • iPhone 14 προ παραγγελίες – 16 Σεπτεμβρίου
    • iPhone 14 ημερομηνία κυκλοφορίας στα καταστήματα – 23 Σεπτεμβρίου

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.