24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 14 σας θα μπορούσε να βγει μωβ χρωματισμό και να φορτιστεί πιο γρήγορα από ποτέ

    Η επερχόμενη σειρά iPhone 14 της Apple θα μπορούσε να έρθει με ένα νέο μωβ χρώμα και να φορτίζεται πιο γρήγορα από τα προηγούμενα iPhone, εάν μια νέα αναφορά αποδειχθεί ακριβής.

    Λεπτομέρειες που κοινοποίησε ο ανώνυμος χρήστης του Twitter, με την ονομασία Jioriku, υποδηλώνουν ότι η Apple θα λανσάρει τις συσκευές iPhone 14 σε μωβ χρώμα, με το iPhone 14 Pro να χάνει το Sierra Blue ως αποτέλεσμα. Το tweet προτείνει ότι τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα προσφέρονται σε “Πράσινο, Μωβ, Ασημί, Χρυσό και Γραφίτη”.

    Όσοι επιλέξουν ένα iPhone 14 ή iPhone 14 Max θα έχουν ελαφρώς διαφορετικά χρώματα, όπως Πράσινο, Μωβ, Μπλε, Μαύρο, Λευκό και Κόκκινο. Όπως πάντα, η έλλειψη ενός κόκκινου μοντέλου Pro είναι κάτι για το οποίο όλοι μπορούμε να περιμένουμε και συνάμα να απογοητευτούμε.

    Ο ίδιος leaker, ως μέρος ενός μεγαλύτερου νήματος που σχετίζεται με τη σειρά iPhone 14, υποδηλώνει επίσης ότι οι νέες συσκευές θα υποστηρίζουν φόρτιση 30W για πρώτη φορά — αν και μπορεί να είναι μόνο για λίγο. Εάν η αναφορά είναι σωστή, τα νέα iPhone θα “πέσουν στα 27-25W” μετά από λίγο, αν και θα είναι ακόμα πιο γρήγορα από τις υπάρχουσες συσκευές όπως οι τρέχουσες καλύτερες ταχύτητες φόρτισης στα τωρινά iPhone.

    Όσοι θέλουν να πάρουν τα πλήρη 30W από αυτές τις συσκευές θα χρειαστούν φυσικά έναν φορτιστή 30W και με την Apple απίθανο να βάλει έναν στο κουτί αυτό σημαίνει αγορά νέου αξεσουάρ. Αυτές οι ταχύτητες σχετίζονται επίσης μόνο με την ενσύρματη φόρτιση, όσοι φορτίζουν ασύρματα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους υπάρχοντες περιορισμούς. Η φόρτιση MagSafe θα φτάσει στα 15W ενώ η χρήση ενός κανονικού ασύρματου φορτιστή θα περιορίζει τις ταχύτητες σε μόλις 7,5W.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.