Sunday, May 19, 2024

Η δημόσια έκδοση beta του watchOS 9 είναι πλέον διαθέσιμη. Διαβάστε πώς μπορείτε να εγγράψετε το Apple Watch σας

Είναι Ιούλιος και η δημόσια έκδοση beta του watchOS 9 είναι επιτέλους διαθέσιμη. Μετά από τρεις beta αποκλειστικά για προγραμματιστές, η Apple σχεδιάζει την πρώτη έκδοση για μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων που θα δοκιμάσει τις επερχόμενες λειτουργίες του Apple Watch, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε λίγους μήνες από τώρα. Δείτε τι νέο υπάρχει και πώς να εγγράψετε το ρολόι σας.

Το watchOS 9 είναι η πιο σημαντική ενημέρωση στο λογισμικό Apple Watch εδώ και χρόνια.

Τώρα που δεν υποστηρίζει πλέον το Apple Watch Series 3, το watchOS 9 θα ανανεώσει τα παλιά Watch Faces, ενώ θα προσθέσει τέσσερα νέα. Με αυτά τα νέα faces, η Apple τα κάνει να φαίνονται καλύτερα σε μεγαλύτερες οθόνες. Επιπλέον, η εταιρεία προσθέτει υποστήριξη πληκτρολογίου QWERTY για περισσότερες γλώσσες για το Apple Watch Series 7 και νέα τεχνολογία QuickType με το watchOS 9.

Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης μια σημαντική αναβάθμιση στην εφαρμογή Workout με πολλές νέες δυνατότητες για άτομα που αγαπούν την άσκηση. Για τους δρομείς, υπάρχει ένα νέο Workout Views όπου χρειάζεται απλώς να γυρίσουν το Digital Crown για να δουν πολλές μετρήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Η Apple βελτιώνει επίσης την εφαρμογή Sleep με το watchOS 9. Προσφέρει πλέον περισσότερα δεδομένα ύπνου. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα εφαρμογή Φάρμακα που σας βοηθά να παρακολουθείτε όλα τα χάπια και τις βιταμίνες που παίρνετε καθημερινά.

  1. Δημιουργήστε ένα backup στο Apple Watch – αυτό γίνεται όταν κάνετε back το iPhone – ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η Apple δεν επιτρέπει downgrades από την watchOS 9 στην watchOS 8;
  2. Στο iPhone που έχει εγκατεστημένη την iOS 16 beta, πηγαίνετε στο public beta website της Apple
  3. Κάντε tao στο βέλος στην πάνω δεξιά γωνία και κάντε εγγραφή ή είσοδο  
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάτω από την ενότητα Get Started, κάντε tap enroll your Apple Watch
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε tap Download Profile
  6. Κάντε tap Allow για να κάνετε λήψη του προφίλ και πατήστε Close
  7. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Settings στην συσκευή σας και κάντε tap Profile Downloaded 
  8. Κάντε tap στο Install και δώστε το passcode αν χρειαστεί
  9. Διαβάστε τους όρους χρήσης και κάντε 2 ακόμη φορές tap Install 
  10. Θα γίνει επανεκκίνηση στην συσκευή σας
  11. Όταν ολοκληρωθεί η Apple Watch επανεκκίνηση πηγαίνετε στο Apple Watch iPhone εφαρμογήΓενικά General > Software update
  12. Θα πρέπει να δείτε διαθέσιμη τη watchOS 9 public beta κάντε tap Download and Install

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.