17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η βραβευμένη εφαρμογή Things έγινε δωρεάν για μια εβδομάδα μην την χάσετε

    Things-for-iPad-01-Hero-Shot-640x505

    Κάθε βδομάδα η Apple επιλέγει μια εφαρμογή επί πληρωμή ως “Δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας” στο App Store και συνήθως πρόκειται για αξιόλογα παιχνίδια ή εφαρμογές. Όσοι μας ακολουθείτε στα social media θα γνωρίζετε καλά πως σας ενημερώνουμε από εκεί για τέτοιες προφορές (Ακόμη ένας καλός λόγος για να κάνετε Like στην σελίδα μας στο FB εδώ και Follow στο Twitter μας εδώ)

    Σήμερα όμως γράφουμε ξεχωριστό άρθρο μιας και η δωρεάν εφαρμογή για μια εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και πρέπει όλοι να την κατεβάσετε.

    Η εφαρμογή Things από την Cultured Code είναι ένας από τους καλύτερους και βραβευμένους task managers. Από όλα τα χρόνια του στο App Store είναι η πρώτη φορά που γίνεται εντελώς δωρεάν. Συνήθως η εφαρμογή του iPhone στοιχίζει $9.99 και του iPad $19.99.

    Η εφαρμογή για το Mac είναι επίσης με 30% έκπτωση μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και θα την βρείτε στα $34.99.

    Η Things έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί τόσο στο OS X όσο και στο iOS και υποστηρίζει πλέον χαρακτηριστικά όπως Handoff, extensions καθώς και widget στο Notification Center στο Mac.

    Αν αναζητάτε λοιπόν έναν απλό σε χρήση αλλά πανίσχυρο task manager που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά

    Download links: iPhone app, iPad app, και Mac app.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles