13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Εκπαίδευση των υπαλλήλων της Apple για την πώληση των Apple Watch

    Apple-Watch-Cult-of-Mac-001-1024x785

    Εν όψη της προγραμματισμένης κυκλοφορίας του Apple Watch τον Απρίλιο, οι Managers των Apple Store έχουν αρχίσει πλέον να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους στα διάφορα καταστήματα για κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Apple Watch και πως θα το πουλήσουν στους πελάτες που θα τρέξουν να το αγοράσουν. Η είδηση αυτή προέρχεται από το 9to5mac, το οποίο έχει αρκετές άκρες σε καταστήματα Apple, αναφέροντας πως η εκπαίδευση δεν φανερώνει τίποτα καινούρια σε σχέση με τα όσα έχουν αναφερθεί από τον Tim Cook και τους συνεργάτες του.

    Το Apple Watch αποτελεί μια συσκευή την οποία οι υπάλληλοι δεν έχουν πουλήσει ξανά στο παρελθόν. Μπορεί, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι των καταστημάτων της Apple να έχουν πουλήσει χιλιάδες συσκευές στους καταναλωτές, αλλά το Apple Watch αποτελεί κάτι καινούριο. Στην ουσία, θα έλεγε κανείς, πως το Apple Watch αποτελεί κάποιου είδους κόσμημα.

    Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο άρχισε την Παρασκευή αντιπροσωπεύει την πρώτη κίνηση της Apple σε επίπεδο υπαλλήλων, να φέρει τον κόσμο σε μία πρώτη επαφή με το Apple Watch. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο CEO της Apple Tim Cook ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα δόσει στην κυκλοφορία το Apple Watch τον ερχόμενο Απρίλιο, με πολλές πληροφορίες να αναφέρουν πως πριν την κυκλοφορία του θα διοργανώσει κάποιο event στο οποίο θα φανερώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες και χαρακτηριστικά. Ίσως τότε να δούμε και άλλα νέα προϊόντα της εταιρείας.

    Η εκπαίδευση των υπαλλήλων ξεκίνησε την Παρασκευή σε αρκετές χώρες, περιλαμβανομένης της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πηγές του 9to5mac η Apple σχεδιάζει να στείλει και άλλους υπαλλήλους σε επιλεγμένα Apple Store προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση και στην συνέχεια στην βοήθεια διανομής του Apple Watch.

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles