16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δοκιμάστε το σχήμα χαπιού της οθόνης του iPhone 14 Pro στο iPhone σας αυτή τη στιγμή #AppleEvent

    Το iPhone 14 Pro αναμένεται να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την εγκοπή στο iPhone, καθώς αναμένεται να διαθέτει μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού στο επάνω μέρος της οθόνης. Ενώ μπορεί να απέχουμε μόνο λίγες μέρες από την κυκλοφορία του νέου iPhone, ορισμένοι χρήστες μπορεί να ενδιαφέρονται να πάρουν εικόνα για το πώς θα είναι το νέο cutout στην ήδη υπάρχον συσκευή τους και τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό.

    Παρά τις πολλές εικόνες και τις διαρροές σχετικά με την αντικατάσταση της εγκοπής σε σχήμα χαπιού στο iPhone 14 Pro‌, δεν υπάρχει τίποτα σαν να βλέπεις και να νιώθεις πως κάτι τέτοιο θα μοιάζει στο χέρι σου. Χάρη στις εικόνες που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή ιδεών Ian Zelbo, οι χρήστες του iPhone 13 Pro και του iPhone 13 Pro Max μπορούν να κατανοήσουν πώς θα φαίνεται και θα αισθάνεται στο χέρι το ‌iPhone 14 Pro με τη νέα διακοπή οθόνης.

    Μια εικόνα για το iPhone 13 Pro‌ Max μπορείτε να βρείτε παρακάτω και μια εικόνα για το iPhone 13 Pro εδώ (σημειώστε ότι η εικόνα έχει ελαφρώς ευρύτερο λόγο διαστάσεων με βάση τα διαρρεύσαντα σχήματα του iPhone 14 Pro).

    Αν και μπορεί να μοιάζει με μια μεγάλη εγκοπή σε σχήμα χαπιού στην οθόνη, υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο εγκοπές στη φυσική οθόνη. Οι αξιόπιστες φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα συγχωνεύσει ψηφιακά τις εγκοπές σε σχήμα χαπιού και εγκοπής για να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο σχήμα χαπιού στο επάνω μέρος της οθόνης. Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το χώρο ανάμεσα στις δύο φυσικές τρύπες για να προσθέσει χρήσιμες πληροφορίες, όπως δείκτες απορρήτου iOS, ενώ ένας φημολογούμενος επανασχεδιασμός της εφαρμογής Κάμερα θα περιλαμβάνει τα στοιχεία ελέγχου γύρω από τη νέα διακοπή της οθόνης αυτής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.