20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Διέρρευσαν θήκες που αποκαλύπτουν το μέγεθος του πλαισίου της κάμερας στην σειρά iPhone 14

    Μια εικόνα που δείχνει third-party θήκες για τα επερχόμενα iPhone 14 έκανε την εμφάνισή της στο κινεζικό Weibo. Σε αυτή αποκαλύπτεται πως το πλαίσιο της κάμερας θα είναι αρκετά πιο μεγάλο.

    Αφού είδε τις χαμηλές πωλήσεις του iPhone 13 mini, η Apple φέτος πρόκειται να επικεντρωθεί σε μεγαλύτερα μεγέθη iPhone και αναμένουμε να δούμε ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 6,7 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών.

    Αν και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό, όλα αυτά τα μοντέλα είναι πιθανό να δουν αναβαθμίσεις κάμερας και, κατά συνέπεια, τα εξογκώματα της κάμερας θα γίνουν περίπου 5% μεγαλύτερα, με τη διαφορά να είναι πιο αξιοσημείωτη στα μοντέλα Pro (αντιστοιχεί στην εικόνα με την πρώτη και η τρίτη περίπτωση από αριστερά.)

    Όλα τα μοντέλα iPhone 14 φέρεται να έχουν καλύτερη ultra-wide στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ οι Pro θα μπορούσαν δουν βελτιώσεις στη wide-angle και τον τηλεφακό.

    Ο γνωστός αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν μια wide κάμερα 48 megapixel, η οποία θα ήταν σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα κάμερα 12 megapixel, καθώς και δυνατότητες εγγραφής βίντεο 8K.

    Το αν το τεράστιο πλαίσιο της κάμερας είναι μια αξιόλογη αντιστάθμιση για βελτιωμένες δυνατότητες φωτογραφιών θα είναι κάτι που οι χρήστες θα πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους, αλλά αρκεί να πούμε ότι οι θήκες που έχουν σχεδιαστεί για τα μοντέλα iPhone 13 είναι απίθανο να ταιριάζουν στα μοντέλα iPhone 14 λόγω αυτής της αύξηση του μεγέθους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.