14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Δείτε το Trailer της 2ης σεζόν του ‘Truth Be Told’ της Apple TV+

    H Apple σήμερα κοινοποίησε το trailer για την 2η σεζόν της δραματικής σειράς “Truth Be Told” με πρωταγωνιστές τους Octavia Spencer και Kate Hudson.

    Η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στην Apple TV+ υπηρεσία την Παρασκευή 20 Αυγούστου με επιπλέον επεισόδια να προστίθενται κάθε Παρασκευή.

    Το “Truth Be Told” παρουσιάζει έναν κόσμο από podcasts που ασχολούνται με πραγματικά εγκλήματα. Στην 2η σεζόν η Spencer επιστρέφει στον ρόλο της Poppy Parnell η οποία αναλαμβάνει μια νέα υπόθεση που αφορά την παιδική της φίλη που την υποδύεται η Hudson. Καθώς η διάσημη podcaster θα κάνει αποκαλύψεις η σχέση τους θα μπει σε ένα μοναδικό τεστ αντοχής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.