20.7 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple πλέον πουλάει και ξεχωριστά το νέο Magic Keyboard with Touch ID στα $149

    Η Apple επίσημα ξεκίνησε να πουλάει το Magic Keyboard with Touch ID ξεχωριστά. Υπάρχουν 2 επιλογές για το νέο αυτό πληκτρολόγιο που ήρθε μαζί με τα νέα M1 Macs. Υπάρχει επίσης μια ανανεωμένη έκδοση χωρίς το Touch ID.

    Αρχικά το Magic Keyboard με το Touch ID είναι διαθέσιμο τόσο σε μια έκδοση με Numeric Keypad όσο και με μια χωρίς.

    Το Magic Keyboard with Touch ID έχει μια τιμολόγηση στα $149 ενώ το Magic Keyboard with Touch ID and Numeric Keypad έχει μια τιμολόγηση στα $179.

    Ο ενσωματωμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει γρήγορα log in, Apple Pay αγορές κ.α

    Το νέο Magic Keyboard έκανε πρώτα την εμφάνιση του με τα M1 iMacs στο Spring Loaded event της Apple με χρώματα που ταίριαζαν στα αντίστοιχα χρώματα των νέων iMac.

    H Apple δεν προσφέρει τα ίδια χρώματα όμως για αυτό το πληκτρολόγιο ξεχωριστά και αυτή την στιγμή η χρωματική επιλογή που έχει κάποιος είναι μόνο το silver/white μοντέλο.

    Κάτι που θέλει την προσοχή σας:

    Η Touch ID λειτουργία είναι συμβατή μόνο με M1 Macs και έτσι η πλήρη λειτουργικότητα αυτών των πληκτρολογίων σε ότι αφορά το Touch ID είναι διαθέσιμη εκτός από τα M1 iMac για τα M1 MacBook Air, M1 MacBook Pro και M1 Mac mini.

    Έτσι λοιπόν αν θέλετε ένα πληκτρολόγιο για κάποιο Intel Mac σας καλύτερα να δώσετε λιγότερα χρήματα για την νέα ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard χωρίς Touch ID που έχει $99.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.