23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε εδώ την ξεκαρδιστική WWDC 2014 εισαγωγική ταινία με Larry David ως App Store reviewer που δεν είχε κυκλοφορήσει

    Σχεδόν κάθε WWDC ξεκινάει με ένα special βίντεο την ημέρα του Keynote που κάποιες φορές μπορεί να έχει τεράστιες δόσεις χιούμορ.

    Πλέον μπορούν να δούμε αυτό το βίντεο που είχε ετοιμάσει η Apple για το WWDC 2014 με τους ηθοποιούς Larry David και J.B Smoove από το Curb Your Enthusiasm της HBO ενώ την εμφάνιση του κάνει και ο Evan Spiegel, CEO της Snap, της εταιρείας δηλαδή του Snapchat.

    Αν αναλογιστούμε όσο συμβαίνουν σε αυτή την μίνι ταινία είναι λογικό γιατί η Apple αποφάσισε τελικά να μην κοινοποιήσει κατά την εκκίνηση του WWDC 2014. Υπάρχει υπέρμετρο μαύρο χιούμορ για όλα όσα δεν είναι λειτουργικά στο App Store σε βαθμό που έχουμε και κοροϊδευτικές σκηνές για την ίδια την διαδικασία έγκρισης εφαρμογών που κάνει η Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.