24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Γυναίκα που χρησιμοποίησε το Apple Pay χρεώθηκε £1,599 για ένα τσαμπί μπανάνες

    Μια γυναίκα στο Λονδίνο χρεώθηκε με £1,599 από ένα προβληματικό ταμείο σουπερμάρκετ κατά την αγορά ενός τσαμπιού με μπανάνες και πιο συγκεκριμένα στα Marks & Spencer χρησιμοποιώντας ως τρόπο πληρωμής το Apple Pay.

    Όπως αναφέρει η The Mirror:

    “H Cymbre Barnes από το Λονδίνο πήγε σε ένα κατάστημα Marks & Spencer στον δρόμο της για την δουλειά για να αγοράσει κάποια τρόφιμα μέσα σε αυτό και £1 μπανάνες. Επειδή βιαζόταν χρησιμοποίησε την Apple Pay πληρωμή στο ταμείο (Η υπηρεσία της Apple δεν έχει όριο στα χρήματα που μπορείς να ξοδέψεις) και δεν κατάλαβε το λάθος μέχρι που ήταν αρκετά αργά.”

    Το ταμείο παρουσίασε βλάβη την στιγμή της πληρωμής και έτσι χρέωσε την γυναίκα το ποσό των £1,599 για τις μπανάνες. Έτσι ο συνολικός λογαριασμός της εκτοξεύτηκε στις £1,602.

    “Βιαζόμουν να πάω στην δουλειά και έτσι προτίμησα να πληρώσω ανέπαφα στο αυτόματα μηχάνημα. Είδα την χρέωση στην οθόνη του ταμείου αλλά είχε εκδοθεί η απόδειξη μου. Ήταν ήδη αργά.”

    Το λάθος δεν είχε να κάνει με το Apple Pay αλλά με το αυτόματο ταμείο εξυπηρέτησης του σουπερμάρκετ που χρησιμοποίησε η γυναίκα. Πάρα αυτά το Apple Pay δεν έχει όριο στην αγορές για τα περισσότερα καταστήματα στην Αγγλία με αποτέλεσμα η πληρωμή να περάσει άμεσα.

    Η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει σε άλλο κατάστημα που δεν είχε αυτόματους πωλητές για να ζητήσει αποζημίωση για αυτό το λάθος. H Marks & Spencer ανέφερε πως ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί της, ζήτησαν συγνώμη και φυσικά έκαναν επιστροφή των χρημάτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.