20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αποσύρει από την αγορά και άλλα μοντέλα iMac μετά το iMac Pro | Έρχονται νέες αναβαθμίσεις

    Η Apple απέσυρε από την αγορά το 2020 iMac, το καλύτερο βασικό της μοντέλο στην σειρά αυτή, τόσo στην έκδοση των 512GB όσο και στην 1TB έκδοση σύμφωνα με νέα αναφορά.

    Από το MacRumors:

    “Λίγες ώρες μετά την επίσημη απόσυρση του iMac Pro από την αγορά η Apple απέσυρε επίσης και τις 512GB και 1TB εκδόσεις του 4K 21.5 ιντσών iMac.”

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό σημαίνει πως μόνο τα 256GB και 1TB Fusion του 21.5 ιντσών iMac παραμένουν ακόμη διαθέσιμα επίσημα από την Apple.

    H εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα iMac φέτος με έναν επεξεργαστή σχεδιασμού της Apple αλλά και νέα εξωτερική σχεδίαση που θα τα φέρει πιο κοντά στην σχεδιαστική υπογραφή της Pro Display XDR οθόνη της εταιρείας. Επίσης η τεχνολογία οθόνης που θα υιοθετήσουν θα είναι mini-LED για καλύτερη ποιότητα χρωμάτων και αντιθέσεων.

    Αν και δεν έχει διαρρεύσει κάτι ακόμη για το πότε θα παρουσιαστούν το γεγονός πως η Apple συνεχίζει να αποσύρει iMac μοντέλα από την αγορά είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντική σημάδι για μια επικείμενη κυκλοφορία τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.