14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κάποιοι iPhone 13 χρήστες αναφέρουν πως έχουν θέμα με την ανοιχτή ακρόαση

    Κάποιοι iPhone 13 χρήστες κάνουν έντονα παράπονα πως όταν κάνουν κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση ο παραλήπτης δεν μπορεί να τους ακούσει. Οι αναφορές υπήρχαν από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς και συνεχίζουν και φέτος. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν κάνει κάποιο κλήση χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιεί ακουστικά.

    Τα πρώτα παράπονα ξεκίνησαν πίσω τον Οκτώβριο του 2021 και ακόμη δεν έχει έρθει κάποια διόρθωση. Την ίδια στιγμή κάποιοι χρήστες βρήκαν και τις ομάδες υποστήριξης της Apple να μην μπορούν πρακτικά να τους βοηθήσουν.

    “Έχω πάει στο Genius Bar δύο φορές. Την πρώτη φορά μου είπαν τι ήθελα να κάνουν και τόνισα πως θέλω ένα πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο. Την δεύτερη φορά μου πρότεινα ότι είχα κάνει και μετά μου είπαν πως τότε μάλλον φταίει το backup μου. Όταν τους είπα πως δεν είχα κάνει την συσκευή restore από κάποιο backup τότε ο υπάλληλος σκοτείνιασε και δεν μπορούσε να μου δώσει λύση”

    Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και σήμερα το τι το προκαλεί αυτό το πρόβλημα ή το πόσους χρήστες επηρεάζει. Το σίγουρο είναι πως οι αναφορές συνεχίζονται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.