19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Γιατί τα AirPods Pro είναι καλύτερη επιλογή για κάποιο αγοραστή από τα AirPods 3 | Άποψη

    Μετά από έναν μεγάλο χρόνο με φήμες και λάθος προβλέψεις η Apple τελικά μας παρουσίασε τα νέα AirPods 3 τα οποία σίγουρα έχουν πολύ καλά στοιχεία. Πάρα αυτά αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τα AirPods σας ή σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια για πρώτη φορά τώρα ίσως αυτά που πρέπει να βάλετε στην νούμερο 1 θέση των επιλογών σας να είναι τα AirPods Pro.

    Aς μιλήσουμε όμως αρχικά για τα AirPods 3. Προσφέρουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα AirPods Pro χωρίς όμως να έρχονται με εναλλακτικά eartips και να ακολουθούν αυτό που ονομάζει η Apple universal σχεδίαση. Σίγουρα με μια πιο κοντή προέκταση στο κάτω μέρος, τον νέο Force αισθητήρα αυτά τα ασύρματα earbuds θα προσφέρουν πολύ καλύτερη ακουστική εμπειρία από τους προκατόχους τους.

    Επίσης για πρώτη φορά η Apple φέρνει το Spatial Audio – Χωρικό Ήχο σε ένα βασικό μοντέλο AirPods. Με αυτό το χαρακτηριστικό οι χρήστες θα μπορούν να έχουν μια πολύ καλύτερη εμπειρία όταν ακούνε μουσική ή βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά κλπ.

    Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν τα AirPods 3 μια άριστη επιλογή και σίγουρα είναι. Να τονίσουμε επιπλέον πως προσφέρουν και πολύ καλή αυτονομία με 6 ώρες ακρόασης με μια φόρτιση και 30 ώρες ακρόασης με την θήκη φόρτισης τους που είναι και MagSafe τεχνολογίας.

    AirPods 3

    Πέρα όμως από τα παραπάνω η τιμολόγηση τους σε συνδυασμό με την έλλειψη χαρακτηριστικών όπως αυτά της ακύρωσης θορύβου και του transparency mode μας κάνουν να σκεφτούμε πως οι περισσότεροι σίγουρα θα πρέπει να προτιμήσουν τα AirPods Pro που πλέον και αυτά θα έρχονται με μια MagSafe θήκη φόρτισης.

    Όπως είπαμε και τα 2 μοντέλα έχουν έναν παρόμοιο σχεδιασμό. Αυτό που βιώσαμε εμείς ως χρήστες όμως είναι πως τα ear tips δίνουν μια καλύτερη εφαρμογή στο αυτί μας από ότι αυτό που ονομάζει η Apple universal fit. Έτσι λοιπόν και χωρίς υπερβολές τα AirPods 3 μπορεί να μην εφάπτονται τέλεια σε όλους τους χρήστες.

    Τα χαρακτηριστικά τώρα της ακύρωσης θορύβου και του transparency mode είναι επίσης πολύ καλά και χρηστικά για κάποιον που θέλει να αγοράσει AirPods. Τα AirPods Pro μπορεί να έκαναν την επίσημη πρώτη στην αγορά το 2019 αλλά παραμένουν μια άριστη επιλογή και από ακουστικής πλευράς.

    Κρατήστε επίσης και στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως η Apple ετοιμάζει να παρουσιάσει μέσα στο 2022 τα AirPods Pro 2. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως η τιμή των AirPods Pro θα αρχίσει να πέφτει και σίγουρα θα βρεθούν πολλές προσφορές για αυτά.

    AirPods Pro ear tips

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.