18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Βίντεο: Η Samsung δείχνει αγνωμοσύνη αυτή την φορά στην κληρονομιά του Steve Jobs για να κάνει marketing

    H Samsung έχει επιστρέψει για καλά στα παλαιά τρικ marketing που έκανε, μόνο επιτυχημένα δεν ήταν, αυτή την φορά για να πείσει τους καταναλωτές για τα foldable smartphone της.

    Αρχικά είχαμε το media τμήμα της μέσω κοινωνικών δικτύων να κοροϊδεύει την απόφαση της Apple να αφαιρέσει τον φορτιστή από τις συσκευές των νέων iPhone – είμαστε σίγουροι δε, πως θα κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση με τις συσκευασίες των επερχόμενων Galaxy S21.

    Πέρα όμως από αυτό στην νέα διαφημιστική καμπάνια της Samsung αυτή την φορά ανακατεύουν ένα σημαντικό μέρος της κληρονομιάς του Steve Jobs…..

    Πώς μπορεί λοιπόν να πάρει σοβαρά κάποιος μια εταιρεία που η διαφημίσεις της εστιάζουν τόσο πολύ στην Apple; Και γιατί η ηγεσία της Samsung θεωρεί ότι πρέπει να κάνει αναφορά στην Apple σε ότι και να κάνουν;

    Ναι αντικειμενικά κάποιες συσκευές της Samsung μας αρέσουν. Το θέμα είναι πως έχουμε 0 σεβασμό για αυτούς ως εταιρεία και των αξιών που έχουν.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.