17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο βασικό μοντέλο του iPad με αναβάθμιση στην οθόνη, κάμερα και αποθηκευτικό χώρο #AppleEvent

    H Apple ανακοίνωσε σήμερα το νέο βασικό μοντέλο του iPad με λεπτότερα πλαίσια και με τον γρηγορότερο A13 Bionic επεξεργαστή.

    Η εταιρεία αναφέρει πως με τον A13 επεξεργαστή το νέο iPad είναι γρηγορότερο από το προηγούμενο μοντέλο και μέχρι 3 φορές πιο γρήγορο από το πιο γρήγορο Chromebook…

    Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει βελτιωθεί στον τομέα των λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έχει δεχτεί και αναβάθμιση η αυτόματη εστίαση της. Η εμπρόσθια κάμερα είναι μια 12MP ultrawide φέρνοντας μάλιστα στο χαρακτηριστικό του Center Stage και στο πιο οικονομικό μοντέλο της εταιρείας.

    “Το Center Stage του iPad Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στο iPad μέσω της νέας 12MP ultrawide κάμερας και της neural μηχανής του νέου επεξεργαστή έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία στις βίντεο κλήσεις τους.”

    Η 10.2 ιντσών οθόνη του επίσης για πρώτη φορά σε ένα οικονομικό μοντέλο δέχεται μια True Tone αναβάθμιση με την φωτεινότητα της πλέον να ρυθμίζεται αυτόματα με βάση τον φωτισμό του χώρου στον οποίο βρίσκεται.

    Το νέο βασικό μοντέλο του iPad είναι συμβατό με το Apple Pencil 1ης γενιάς και το Smart Keyboard.

    Το 9ης γενιάς iPad μοντέλο αυτό έρχεται σε αποθηκευτικούς χώρους των 64GB και 256GB σε χρωματισμούς Silver και Space Gray ενώ παρελθόν αποτελεί ο Gold χρωματισμός.

    It’s compatible with the Apple Pencil (1st-gen) and Smart Keyboard for iPad.

    Η τιμή παραμένει η ίδια και θα ξεκινάει από τα $329 με τις προ παραγγελίες να γίνονται διαθέσιμες σήμερα και οι αποστολές να ξεκινούν στις 24 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.