19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Παραδοσιακά το Apple Store είναι κάτω λίγες ώρες πριν το μεγάλο #AppleEvent

    Όπως είναι παράδοση πλέον το Apple Store δεν είναι προσβάσιμο τώρα λίγες ώρες πριν το μεγάλο Apple Event της Apple δείχνοντας πως νέες συσκευές έρχονται. Το event της Apple ξεκινάει στις 20.00 ώρα Ελλάδας.

    Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η Apple θα παρουσιάσει σήμερα τα νέα iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Ένα νέο Apple Watch επίσης αναμένεται με νέο σχεδιασμό – Apple Watch Seriex 7. Νέα AirPods αλλά ακόμη και iPads ίσως κάνουν την εμφάνιση τους.

    Η iPhone 13 γραμμή εξωτερικά θα μοιάζει κατά πολύ την iPhone 12 αν και θα υπάρχει ένα μικρότερο notch ενώ θα έχουμε και κάποιες διαφορές στην διάταξη της κάμερας στο πίσω μέρος για τα iPhone 13 και iPhone 13 mini.

    Αναμένουμε τα Pro μοντέλα να φέρουν επιτέλους την ProMotion τεχνολογία με ένα ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, σίγουρα θα έχουμε αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας και ειδικά στην λήψη βίντεο όπου για πρώτη φορά θα ανακοινωθεί ένα Portrait Mode χαρακτηριστικό. Εσωτερικά τα νέα μοντέλα θα έχουν τον A15 επεξεργαστή της Apple και αναμένουμε και σε κάποια να έρθει μια χωρητικότητα στο 1ΤΒ.

    Το νέο Apple Watch Series 7 θα φέρει την μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή μέχρι σήμερα. Θα έχει μια επίπεδη σχεδίαση με γωνίες δανειζόμενο στοιχεία των 2018 iPad Pro, iPhone 12 και 2021 iMac. Επίσης θα υπάρχουν και λεπτότερα πλαίσια και έτσι η οθόνη τους θα είναι μεγαλύτερη.

    Τα AirPods 3 μάλλον θα παρουσιαστούν και αυτά σήμερα με έναν σχεδιασμό πιο κοντά στα AirPods Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.