21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αυτή η ταινία τρόμου είναι τόσο τρομακτική που κάνει το Apple Watch να πιστεύει ότι οι θεατές παθαίνουν καρδιακή προσβολή

    Μια νέα ταινία τρόμου από τον Robbie Banfitch που έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο μήνα είναι τόσο τρομακτική που έκανε το Apple Watch ενός θεατή να τον ειδοποιήσει για υψηλούς καρδιακούς παλμούς όχι μία, αλλά δύο φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας.

    Ο ίδιος στην συνέχεια όταν κοινοποίησε αυτή του εμπειρία στο Twitter με έκπληξη διαπίστωσε πως δεν ήταν ο μόνος.

    Αρκετοί θεατές της ταινίας και χρήστες του Apple Watch είδαν την wearable συσκευή τους να προειδοποιεί για υψηλούς καρδιακούς παλμούς κατά την διάρκεια της.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη του έργου, η ταινία δείχνει «μια εκδρομή στην έρημο Μοχάβι να γίνεται ανατριχιαστική όταν μια ομάδα κατασκηνωτών αρχίζει να βιώνει ανεξήγητους ήχους, δονήσεις και αφύσικη συμπεριφορά ζώων. Στη συνέχεια, μια νύχτα όλα αλλάζουν, στέλνοντας την τετράδα σε ένα ταξίδι τρόμου, κάτι που προκαλεί ανατριχίλα στο μυαλό».

    Όμως, παρότι οι θεατές δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» την ταινία ενώ έκανε τα Apple Watch τους να δίνουν τρελές μετρήσεις παλμών, αυτή έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό 71% της βαθμολογίας των κριτικών στο Rotten Tomatoes, ενώ έχει επίσης κερδίσει ένα 60% από το κοινό του ιστότοπου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.