20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αυτή η μηχανή iPhone Kissing είναι το πιο περίεργο αξεσουάρ που έχουμε δει ποτέ

    Υπάρχει πραγματικά μια εφαρμογή ή ένα αξεσουάρ για τα πάντα — ακόμα και για άτομα που έχουν σχέσεις εξ αποστάσεως και επιθυμούν να μπορούν να φιλήσουν πιο εύκολα τον σύντροφο τους.

    Με αυτή τη νέα μηχανή φιλιού, μπορούν. Και ναι, υπάρχει μια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσουν από το App Store.

    Η εν λόγω συσκευή ονομάζεται MUA, ένα όνομα που προφανώς βασίζεται στον ήχο που κάνουν οι άνθρωποι όταν δίνουν ένα φιλί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το λιγότερο περίεργο για ολόκληρο το προϊόν.

    Το Guardian και το Reuters αναφέρουν ότι το MUA ήταν το πνευματικό τέκνο του φοιτητή της Ακαδημίας Κινηματογράφου του Πεκίνου Zhao Jianbo, ο οποίος διαπίστωσε ότι του έλειπε να μπορεί να αγγίξει τον σύντροφό του κατά τη διάρκεια αυστηρών κινεζικών περιορισμών για τον COVID-19.

    «Ήμουν σε σχέση τότε, αλλά δεν μπορούσα να δω την κοπέλα μου λόγω lockdown», είπε ο εφευρέτης. Έτσι δημιούργησε μια εταιρεία με το όνομα Siweifushe και κατασκεύασε την MUA. Η συσκευή πωλείται για 260 γιουάν (38 δολάρια) και έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλής που η νέα εταιρεία πούλησε περισσότερες από 3.000 συσκευές τις πρώτες δύο εβδομάδες διαθεσιμότητας. Ο συνολικός αριθμός των παραγγελιών εκείνη την εποχή ήταν περίπου 20.000, σημειώνει η έκθεση.

    Τι έχουμε λοιπόν εδώ; Λοιπόν, το MUA μοιάζει λίγο με βάση τηλεφώνου αυτοκινήτου και τοποθετείτε το iPhone σας σε αυτό με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Κάτω από το τηλέφωνο είναι τα χείλη — μπορείτε να πάρετε συσκευές MUA διαφορετικού χρώματος, αλλά τα χείλη είναι όλα τα ίδια unisex — και εκεί συμβαίνει η μαγεία.

    Για να χρησιμοποιήσετε το MUA, πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής και στη συνέχεια να αντιστοιχιστεί με το μηχάνημα. Όταν το φιλούν, η MUA φιλάει πίσω. Και κάπως περίεργα, οι χρήστες μπορούν προφανώς να κατεβάσουν δεδομένα φιλιών που υποβάλλονται από άλλους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.