17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple φέρεται να μην σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την έκδοση USB-C των AirPods 3

    Η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των AirPods τρίτης γενιάς με θύρα USB-C, παρά το γεγονός ότι σκοπεύει να το κάνει με μια νέα έκδοση του AirPods Pro δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος, δήλωσε σήμερα ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo.

    Σε ένα tweet, ο Kuo εξήγησε ότι η Apple “προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει σχέδια για εκδόσεις USB-C των AirPods 2 & 3”. Η απόφαση είναι αξιοσημείωτη αφού η Apple προφανώς σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση των AirPods Pro δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος με θύρα USB-C. Το σχόλιο του Kuo πιθανώς υποδηλώνει ότι η Apple θα φέρει αυτή την αλλαγή στα AirPods τέταρτης γενιάς που μπορεί να τα δούμε να γίνονται διαθέσιμα τους επόμενους μήνες ή λίγο μετά την έλευση του 2024;

    Ο Mark Gurman του Bloomberg πιστεύει ότι και τα τρία μοντέλα AirPods θα μπορούσαν να μεταβούν σε USB-C έως το τέλος του 2024, επισπεύδοντας τη νομοθεσία της ΕΕ που υποχρεώνει τους κατασκευαστές να προσφέρουν USB-C ως κοινή θύρα φόρτισης σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.