Αυτή ήταν η πιο δημοφιλής σειρά στο Netflix για την Άνοιξη του 2019

0
2160

Στην ερώτηση για την πιο δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας Netfllix για φέτος μέχρι και σήμερα τουλάχιστον σίγουρα πολλοί από εσάς θα απαντούσατε τα νέα επεισόδια του Black Mirror ή ίσως την 4η σεζόν του Lucifer.

Η Netflix αποκάλυψε σήμερα την σειρά με τις περισσότερες θεάσεις για την Άνοιξη του 2019 στην Αμερική και αν μη τι άλλο είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η σειρά λοιπόν αυτή ήταν το When They See Us.

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την Αμερική, το When They See Us αφηγείται το χρονικό της διαβόητης υπόθεσης πέντε μαύρων εφήβων, γνωστών και ως οι Πέντε του Σέντραλ Παρκ, οι οποίοι καταδικάστηκαν για έναν βιασμό που δεν διέπραξαν.

Η σειρά μίας σεζόν σε τέσσερα μέρη εστιάζει στα πέντε αγόρια από το Χάρλεμ, τους Άντρον ΜακΚρέι, Κέβιν Ρίτσαρντσον, Γιούσεφ Σαλάμ, Ρέιμοντ Σαντάνα και Κόρι Γουάιζ. Με αφετηρία την άνοιξη του 1989, όταν ξεκίνησαν οι ανακρίσεις των αγοριών σχετικά με το συμβάν, η σειρά θα καλύψει 25 χρόνια, δίνοντας έμφαση στην αθωωτική απόφαση του 2002 και την πρόταση συμβιβασμού της Πόλης της Νέας Υόρκης του 2014.