14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αυτές είναι οι πιο δημοφιλής σειρές στην Apple TV+ υπηρεσία

    Η Ted Lasso έχει γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στο Apple TV+. Από την πρεμιέρα της το 2020, η σειρά έχει κερδίσει όχι μόνο πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, αλλά και πολλά σημαντικά βραβεία, όπως η Χρυσή Σφαίρα και η Επιλογή των Κριτικών. Τι γίνεται όμως με τις άλλες παραστάσεις; Το JustWatch μοιράστηκε τώρα μια λίστα με το τι παρακολουθούν περισσότερο οι συνδρομητές Apple TV+ στην πλατφόρμα ροής.

    Σύμφωνα με το JustWatch, το Ted Lasso αντιπροσωπεύει το 27,1% της δημοτικότητας των 10 κορυφαίων στο Apple TV+. Το Severance έρχεται στη δεύτερη θέση με 19,6% δημοτικότητα, ενώ το The Morning Show, μια από τις πρώτες πρωτότυπες σειρές του Apple TV+, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11,8%.

    Πιο αναλυτικά:

    1. Ted Lasso (27.1%)
    2. Severance (19.6%)
    3. The Morning Show (11.8%)
    4. Foundation (8.2%)
    5. See (8.0%)
    6. For All Mankind (7.9%)
    7. Black Bird (5.6%)
    8. Defending Jacob (5.4%)
    9. Slow Horses (4.9%)
    10. Servant (4.2%)

    Πέρυσι, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς του Apple TV+ ξεπέρασε για πρώτη φορά το 6%. Την ίδια στιγμή, ανταγωνιστές όπως το Netflix και το Amazon Prime Video έχουν χάσει συνδρομητές που έχει κερδίσει το Apple TV+ και άλλες μικρότερες πλατφόρμες όπως το Disney+ και το HBO Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.