17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αυτά είναι τα επερχόμενα Lightning-based EarPods της Apple;

    EArPods-Lightning-NowhereElse-005-593x443

    Τον περασμένο μήνα είχαμε μια σειρά από φωτογραφίες προερχόμενες από την Κίνα που υποτιθέμενα μας έδειχναν μια εκδοχή νέων Lightning ακουστικών της Apple δημιουργώντας έτσι μια σειρά από απορίες για την ενδεχόμενη δημιουργία τους.

    Σήμερα το Γαλλικό blog NowhereElse.fr μας παρουσιάζει μια σειρά από νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν και που είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo.

    Σε αυτές τις φωτογραφίες έχουμε μια απεικόνιση ενός ολοκληρωμένου σετ ακουστικών EarPods με συνδεσμολογία Lightning.

    To blog σημειώνει πως έχουμε λήψεις από πολλές πλευρές κάτι το οποίο ίσως δείχνει ότι έχουμε ένα αυθεντικό Apple προϊόν που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

    Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να εγγυηθεί το παραπάνω αυτή την στιγμή!

    H Apple αναμένεται να “εξαφανίσει” την 3.5 mm θύρα ακουστικών από τα επερχόμενα iPhone προς χάρη ασυρμάτων ακουστικών μέσω Bluetooth ή ακουστικών με συνδεσμολογία Lightning.

    EArPods-Lightning-NowhereElse-006-593x261

    Το ερώτημα που έχουν πολλοί λοιπόν είναι τι σετ ακουστικών θα συνοδέψει τελικά τα επερχόμενα iPhone στην συσκευασία τους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles