13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Έξαλλος ο Tim Cook για το νέο βιβλίο για την Apple το αποκαλεί “ασυναρτησίες”

    Apple Unveils New Versions Of Popular iPad

    Σας είχαμε ενημερώσει για την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου στην Αμερική με τίτλο “Haunted Empire: Apple after Steve Jobs” από την πρώην αρθρογράφο της The Wall Street Journal Yukari Iwatani Kane.

    H συγγραφέας υποστηρίζει πως το υλικό του βιβλίου της είναι βασισμένο σε 200 και πλέον συνεντεύξεις με πρώην Apple εργαζομένους και executives αλλά σε καμιά σελίδα του δεν μας παρουσιάζει κάποιο όνομα. Οι κριτικές που δέχτηκε ως τώρα δεν ήταν και οι καλύτερες μιας και αν και πρόκειται για μια πολύ καλή αρθρογράφο με χρόνια στο ρεπορτάζ για την Apple πάρα αυτά δεν προσφέρει στον αναγνώστη απτά επιχειρήματα για τα όσα θέλει να του περάσει για το μέλλον της Apple.

    O Tim Cook όσο και ο Steve Jobs δέχονται πολλούς χαρακτηρισμούς στα κεφάλαια του με τον πρώτο να εμφανίζετε ως “επίμονος” και ως μια “μηχανή” που μπορεί όμως να οδηγήσει την Apple στην καταστροφή!!

    Χθες ο Tim Cook σε μια κίνηση που δεν την περίμενε κανένας απάντησε μέσω του CNBC και έδωσε την δική του γνώμη για το βιβλίο:

    “Αυτές οι ασυναρτησίες ανήκουν μαζί με κάποια άλλα βιβλία που πρόσφατα διάβασα για την Apple. Το εν λόγω αποτυγχάνει τελείως να παρουσιάσει σωστά την Apple, τον Steve και οποιονδήποτε άλλο στην εταιρεία. H Αpple έχει πάνω από 85.000 εργαζομένους που έρχονται κάθε μέρα για να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους και να δημιουργήσουν τα καλύτερα προϊόντα που θα αφήσουν την υπογραφή τους σε ένα κόσμο που θέλουν και θέλουμε να τον κάνουν καλύτερο από ότι τον βρήκαν. Αυτό βρίσκεται στην καρδιά της Apple από την πρώτη μέρα και θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον. Είμαι σίγουρος για αυτό!”

    “Πάντα στην ιστορία της εταιρείας είχαμε ανθρώπους που αμφέβαλαν για εμάς. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς”

    Η απάντηση της συγγραφέως ήταν η εξής:

    “Για να έχει ο Tim Cook τόσο έντονα συναισθήματα για το βιβλίο μου πρέπει αυτό να ακούμπησε κάποιο νεύρο του. Ακόμη και εγώ εντυπωσιάστηκα αλλά τα συμπεράσματα μου είναι βασισμένα στην λογική. Θα ήμουν χαρούμενη να μιλήσω μαζί του ή με οποιοδήποτε άλλο εκπρόσωπο της Apple δημόσια ή ιδιωτικά. Η ελπίδα μου όταν έγραφα αυτό το βιβλίο ήταν να προξενήσει μια συζήτηση γύρω από τα συμπεράσματα μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το έκανε”

    Παρακάτω σας έχουμε ένα πάρα πολύ καλό βίντεο με τους Yukari Kane, Cult of Mac editor Leander Kahney και Wired’s Fred Vogelstein να συζητάνε για την Apple και το μέλλον της. Η διάρκεια είναι 1.30 ώρα αλλά αξίζει να το παρακολουθήσετε!!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles