14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ένα πολύ χρηστικό widget που προσθέτει έναν dialer στο Notification Center

    YoBu-3-1024x903

    Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο App Store που προσφέρουν διεπαφές έτσι ώστε να βρίσκετε τις επαφές σας και να κάνετε κλήσεις σε αυτές εύκολα και γρήγορα. Πόσες όμως από αυτές έχουν ένα widget στην Lock Screen έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κλήσεις απ ευθείας από το Notification Center της συσκευής σας;

    To Yobu είναι ένα Notification Center extension που σας επιτρέπει γρήγορα να βρείτε μια επαφή σας με βάση το όνομα ή τον αριθμό και εν συνεχεία σας επιτρέπει να την καλέσετε απ ευθείας από το Today View της Lock Screen της συσκευή σας.

    Μόλις προσθέσετε το εν λόγω widget στο Notification Center σας θα δείτε ένα 10ψήφιο πληκτρολόγιο όπως είχαμε στα παλαιά τηλέφωνα με κάθε αριθμό να αντιστοιχεί σε μια σειρά γραμμάτων.

    Όταν ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε αριθμούς μιας λίστα με πιθανές αναζητήσεις εμφανίζετε τόσο ως συνδυασμός αριθμητικός αλλά και ένας αντίστοιχος γραμμάτων.

    Για παράδειγμα αν πληκτρολογήστε τα “926” όλοι οι αριθμοί με αυτούς θα εμφανιστούν αλλά επίσης και όλα τα ονόματα των επαφών σας με W, A, και N και ου το καθεξής.

    Το YoBu θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν στο App Store εδώ – Μην διστάσετε να το κατεβάσετε μιας και ειλικρινά πρόκειται για ένα από τα πιο χρηστικά widgets για το iOS 8.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles