20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Steve Jobs θα κάνει την εμφάνιση του σύντομα

    Steve-Jobs-Man-in-Machine-movie-still-001

    Όπως αναφέρει το Variety ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό ντοκιμαντέρ για την ζωή του και το έργο του Steve Jobs θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του σύντομα.

    Ο τίτλος του θα είναι “Steve Jobs: The Man in the Machine,” και στα 120 λεπτά της διάρκειας του έχουμε μια ενδελεχή εξερεύνηση για την επίδραση της δουλειάς και του έργου του Steve Jobs στην κοινωνία αλλά και στην επιστήμη των υπολογιστών.

    Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως το ντοκιμαντέρ όπου σκηνοθέτης του είναι ο Alex Gibney θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα και πως θα παρουσιάσει πολλές οπτικές πλευρές του ηγέτη της Apple ασκώντας κριτική στον ίδιο αλλά και στην κληρονομιά του.

    Το ντοκιμαντέρ με βάση την επίσημη σύνοψη του ξεκινάει από το πατρικό σπίτι του Steve Jobs και καταλήγει στο κύκνειο άσμα του χρόνια μετά όπου πλέον ήταν ο CEO της πλουσιότερης εταιρείας στον πλανήτη.

    “Μέσα σε αυτή την εξιστόρηση θα δούμε πως η ίδια η ζωή του αλλά και η δουλεία του καλλιέργησαν τις δικές μας σχέσεις με του υπολογιστές” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ.

    Ο Alex Gibney που έχει αναλάβει το έργο την σκηνοθεσία έχει ήδη κερδίσει ένα Oscar για το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το 2007 με την ονομασία “Taxi to the Dark Side,”

    Το “Steve Jobs: The Man in the Machine” θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάρτιο στις 17-22 στο φετινό SXSW Film φεστιβάλ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles