25.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Έκθεση: Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο να αγοράσουν το φημολογούμενο Apple Car παρά ένα νέο Tesla

    Το Apple Car απέχει, τουλάχιστον, λίγα χρόνια από την κυκλοφορία του. Ενώ το Project Titan περιβάλλεται από διαμάχες, αποχωρούν κορυφαία στελέχη και ολοκληρώνει κύκλους εργασιών συνεχώς για το τι θα είναι τελικά το Apple Car, μια έρευνα δείχνει ότι οι πελάτες στις ΗΠΑ ενδιαφέρονται περισσότερο να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία του Κουπερτίνο παρά να αγοράσουν ένα νέο Ford ή Tesla.

    Σύμφωνα με μια έρευνα 200.000 ιδιοκτητών νέων οχημάτων από το Strategic Vision (μέσω Business Insider), η Apple είναι η τρίτη στη λίστα με τις εκτιμήσεις της επωνυμίας που οι άνθρωποι θα «αγαπούσαν» και θα σκέφτονταν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο.

    «Η Apple είναι η 3η μάρκα με το 26% των πελατών να δηλώνουν ότι «Σίγουρα θα εξέταζαν» ένα όχημα με το σήμα της Apple στο μέλλον. Ακριβώς πίσω από την Toyota (38%) και τη Honda (32%), ακολουθούμενη από τη Ford (21%) και την Tesla (20%). Ωστόσο, η δύναμη της Apple δεν τελειώνει εδώ», λέει ο πρόεδρος της Strategic Vision, Alexander Edwards. «Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί άλλους είναι ότι η Apple παράγει μεγαλύτερη αγάπη από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία αυτοκινήτων, διπλάσια από αυτή των ισχυρών εμπορικών σημάτων όπως η Honda, η Toyota και η Tesla.»

    Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτή την έρευνα είναι ότι πάνω από το 50% των ιδιοκτητών της Tesla θα «εξέταζαν οπωσδήποτε» την αγορά ενός μελλοντικού αυτοκινήτου Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.