19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Όταν το μάρκετινγκ της Samsung “τρώει σφαλιάρες”

    Headache

    Η Samsung σε μια προσπάθεια να λανσάρει καλύτερα την μεγάλη γκάμα προϊόντων της μας έχει συνηθίσει σε μια σειρά διαφημίσεων καθώς και στην επιστράτευση πολλών λαμπερών αστεριών του Hollywood, της μόδας αλλά και του αθλητικού χώρου.

    Αν η Apple μετράει στις μέρες μας κάποιες διαφημιστικές αποτυχίες πάρα αυτά σε τίποτα δεν μπορούν να συγκριθούν με τα όσα γίνονται στο αντίπαλο στρατόπεδο που ειλικρινά μας έχουν κάνει πολλές φορές να γελάμε – πιστέψτε μας δεν το κάνουμε κακοπροαίρετα αλλά πολλές φορές τα λάθη της αγαπητής Sammy δεν υπάρχουν.

    Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε μια συλλογή από τα πιο χαρακτηριστικά:

    1. LeBron James

    Screen-Shot-2014-03-12-at-9.39.03-PM

    “To τηλέφωνο μου έσβησε όλα μου τα αρχεία και έκανε reboot” αυτό έγραψε ο αστέρας του NBA Lebron James στο tweet του σήμερα ενώ συνέχισε “Ένα από τα πιο αρρωστημένα συναισθήματα που είχα ποτέ στην ζωή μου”

    Αν μην τι άλλο φαίνεται απίστευτα εκνευρισμένος και ποιος δεν θα ήταν στην θέση του. Υπάρχει όμως και ένα άλλο πρόβλημα. Ο LeBron James πληρώνεται από την Samsung για να λανσάρει την νέα σειρά Note της εταιρείας. Το να αναφέρει λοιπόν πως το κινητό του του δημιούργησε μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του δεν είναι αν μην τι άλλο κολακευτικό για την εταιρεία.

    2. Απονομή Oscars 2014

    ellen leto

    Σύμφωνα με την WSJ η Samsung έδωσε περισσότερα από $20 εκατομμύρια για την αποκλειστική διαφήμιση και χορηγία στην βραδιά των Oscars. Όλα φαινόντουσαν να πήγαιναν εξαιρετικά με το Note 3 να έχει την τιμητική του, μέχρι που η οικοδέσποινα Ellen DeGeneres  στα παρασκήνια ξεκίνησε να στέλνει Tweets από το iPhone της!!

    3. Kate Upton

    kate upton red dress iphone samsung

    Τον Αύγουστο του 2012 η Samsung προσκάλεσε το διάσημο μοντέλο Kate Upton να διαφημίσει το Galaxy Note 10.1 tablet. Την βραδιά του λανσαρίσματος όλα πηγαίνανε καλά μόνο που κάποιος ξέχασε να πει στην Kate στις φωτογραφίσεις της από το Event να κρύβει το iPhone της!

    4. Τ-Μοbile CEO

    galaxy note 3 legere

    Ένα ακόμη epic fail μας έρχεται από τον John Legere CEO του παρόχου T-Mobile ο οποίος έστειλε ένα tweet εγκωμιάζοντας τις αρετές του Note 3 από το iPhone του!!

    5. Διαφημιστικό EVO Series SSD

    Απλά εδώ η Samsung εγκωμιάζει ένα προϊόν της σε βάρος ενός άλλου δικούς της – Δεν υπάρχουν λόγια!!

    6. Samsung Galaxy Gear διαφήμιση

    Μπορεί το Gear να μην είναι καθόλου κακό – στην πραγματικότητα είναι πολύ χρηστικό – αλλά με διαφημίσεις σαν αυτές δεν έχει μέλλον

    7. Beckham

    Ένας ακόμη σταρ της Samsung χρησιμοποιεί iPhone το βίντεο παρακάτω είναι μοναδικό

    8. Michael Bay

    Το βίντεο από το CES 2013 μιλάει από μόνο του!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles