20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φωτογραφίες των φημολογούμενων AirPods 3 έκαναν την εμφάνιση τους

    Η Apple λανσάρισε τα AirPods για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2016 και ο σχεδιασμός τους τα έκανε να ξεχωρίζουν άμεσα. Αν και στην αρχή κάποιοι έκαναν κοροϊδευτικά σχόλια για αυτή την επιλογή σχεδίασης από την Apple άμεσα έγιναν ανάρπαστα στην αγορά.

    Το 2ης γενιάς μοντέλα των AirPods κυκλοφόρησε το 2019 φέρνοντας ασύρματη φόρτιση και Hey Siri υποστήριξη με τον σχεδιασμό να παραμένει ο ίδιος. Την ίδια χρονιά και αργότερα η εταιρεία κυκλοφόρησε στην αγορά και τα AirPods Pro με το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου.

    Ο σχεδιασμός των AirPods Pro ήταν αυτή την φορά διαφορετικός και έφερε μια in-ear σχεδίαση κάτι που φημολογείται πλέον έντονα και για τα AirPods 3.

    Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν σήμερα από τον LeaksApplePro φαίνεται πως δείχνουν τα επόμενης γενιάς AirPods 3.

    ** Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου έχουμε και τα αντίστοιχα renders που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.