20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το OneDrive αναβαθμίστηκε για iPhone και iPad με την δυνατότητα του AirDrop

    Screen Shot 2014-07-24 at 2.12.00 AM

    Η Microsoft έκανε χθες διαθέσιμη μια αναβάθμιση για την OneDrive εφαρμογή της για το iPhone και iPad φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά καθώς και την συμβατότητα με το AirDrop της Apple.

    H νέα αυτή προσθήκη θα ικανοποιήσει απίστευτα χρήστες που έχουν παραπάνω από μια iOS συσκευή. Σύμφωνα με την εταιρεία η συμβατότητα με το AirDrop θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιραστούν ευκολότερα φωτογραφίες, βίντεο αλλά και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive απ ευθείας στις iOS συσκευές που βρίσκονται κοντά.

    Επίσης αν έχετε βίντεο κλιπς αποθηκευμένα στο OneDrive η δυνατότητα αναπαραγωγής του από την εφαρμογή πλέον είναι πιο ευχάριστη εμπειρία μιας και η αναβάθμιση φέρνει την υποστήριξη HLS που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως το βίντεο θα προσαρμόζεται στην ανάλογη ταχύτητα του δικτύου σας.

    Την εφαρμογή OneDrive θα την βρείτε δωρεάν διαθέσιμη στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles