Η αντικειμενικότητα των τεστ του DXOMark έχει κατηγορηθεί πολλές φορές και πάντα υπάρχουν ερωτήματα για τις βαθμολογίες που δίνει. Η ποιότητα για παράδειγμα στην λήψη μιας φωτογραφίες είναι πολλούς ένα θέμα υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό κ.α. Βάζοντας αυτά στην άκρη το site σήμερα κυκλοφόρησε τα αποτελέσματα για το iPhone 11 Pro Max.

Η νέα ναυαρχίδα της Apple συγκέντρωσε ένα σκορ 117 στο τεστ της κάμερας κάτι που την έφερε στην τρίτη θέση πίσω από τα Huawei Mate 30 Pro και Xiaomi Mic CC9 Pro Premium. Το iPhone 11 Pro διατηρεί την πρώτη θέση στον τομέα του ήχου με σκορ 71.

Τα τεστ στο iPhone 11 Pro Max έγιναν με εγκατεστημένη την iOS 13.2 που φέρνει το νέο Deep Fusion χαρακτηριστικό στις λήψεις. Το Deep Fusion μάλιστα βοήθησε τον μικρότερο αισθητήρα της κάμερας να συναγωνιστεί τον μεγαλύτερο του Huawei Mate 30 Pro σε ότι αφορά τις πληροφορίες της λήψης και τα επίπεδα ζουμ αυτής.

Το DXOMark εκθείασε το δυναμικό εύρος, την γρήγορη αυτόματα εστίαση και τον εντυπωσιακό σταθεροποιητή βίντεο του iPhone 11 Pro Max. Επίσης ανέφερε πως ο ορατός θόρυβος σε μια εικόνα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τις λήψεις που έκανε πέρυσι το iPhone Xs Max.

To iPhone 11 Pro Max κατάφερε ένα σκορ στα 102 για την ποιότητα του βίντεο και ήρθε στην πρώτη θέση μαζί με το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλο το συγκριτικό άρθρο εδώ.