20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως

    Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Omdia (via AppleInsider).

    Το νέο βασικό μοντέλο iPhone της Apple αποδείχθηκε πιο δημοφιλές από το περσινό iPhone XR σημειώνοντας πωλήσεις 19.5 εκατομμυρίων συσκευών για το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου.

    Προς σύγκριση την ίδια περίοδο πέρυσι το iPhone XR είχε σημειώσει επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο πωλήσεις ύψους 13.6 εκατομμυρίων συσκευών.

    Το iPhone XR είχε μια τιμή εκκίνησης $749 και ήταν η οικονομικότερη λύση της Apple το 2019. Με το iPhone 11 η Apple πήγε πιο επιθετικά μειώνοντας την τιμή εκκίνησης του κατά $50 με σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά από το XR.

    Υπό κανονικές συνθήκες το γεγονός ότι το iPhone 11 ξεπέρασε το iPhone XR σε πωλήσεις δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό. Πάρα αυτά με βάση την κρίση της πανδημίας που επηρέασε την ζήτηση της αγοράς αυτά τα αποτελέσματα μόνο ασήμαντα δεν είναι…

    Την δεκάδα συμπληρώνουν με την σειρά που αναφέρονται τα Galaxy A51, Redmi Note 8 και Note 8 Pro, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, Galaxy A10s, iPhone 11 Pro, Galaxy S20+ 5G και Galaxy A30s. Στην δεκάδα δεν βλέπουμε άλλα κορυφαία smartphone όπως το Galaxy S20 Ultra και κανένα smartphone της Huawei πιθανόν εξαιτίας του αποκλεισμού από την Αμερική.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles