13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iOS 8 παρουσιάζει αποδείξεις για μια iPhone 6 ανάλυση στα 828 x 1472

    sequence-01-still002-2

    Νωρίτερα φέτος σας είχαμε μεταφέρει την είδηση πως η Apple πειραματίζεται με μια σειρά αναλύσεων για την μεγαλύτερη οθόνη του επερχόμενου iPhone 6. Όπως είχαμε αναφέρει τότε το σημαντικό θα ήταν η ανάλυση αυτή να γίνει γρήγορα αποδεκτή τόσο από τους προγραμματιστές εφαρμογών όσο και από τους ίδιους τους χρήστες χωρίς να γίνουν θυσίες στην υψηλή απεικόνιση γραφικών.

    Σύμφωνα με το 9to5Mac σήμερα έχουμε μια νέα ανακάλυψη προς αυτό και συγκεκριμένα σε κάτι που βρίσκεται μέσα στην τελευταία έκδοση του Xcode 6 Software Development Kit (SDK) betas για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές.

    414-file

    Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω η νέα ανάλυση έχει βρεθεί μέσα σε ένα φάκελο του iOS 8 με την ονομασία “Springboard”. Το Springboard είναι μια άλλη ονομασία για την Home Screen του iPhone. Αυτός ο συγκεκριμένος φάκελος ο οποίος προστέθηκε στο  Xcode 6 beta 5 νωρίτερα αυτό το μήνα και συνεχίζει να υπάρχει και στην χθεσινήXcode 6 beta 6, παρουσιάζει ένα iPhone με μια ανάλυση 414 (πλάτος) x 736 (ύψος).

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το SDK περνάει τις τιμές ως τριψήφιες μονάδες κάτι το οποίο σημαίνει πως η βασική Retina ανάλυση είναι στην ουσία η διπλάσια η ακόμη και η τριπλάσια από αυτή που παρουσιάζει κάθε φορά το SDK.

    Για παράδειγμα στα 4 ιντσών iPhone 5,  5S αλλά και στο 5ης γενιάς iPod Touch η ανάλυση που παρουσιάζεται μέσα στο SDK είναι  “320 x 568.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles