16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Bloomberg επιβεβαιώνει πως ένα ανασχεδιασμένο iPad Air και δύο νέα Apple Watch έρχονται το Φθινόπωρο

    Σε νέο δημοσίευμα του σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει μια λίστα από επερχόμενες συσκευές της Apple που αναμένει πως θα δούμε αυτό το Φθινόπωρο. Πέρα από τα όσα ήδη γνωρίζουμε για την iPhone 12 σειρά γίνεται αναφορά και για την κυκλοφορία ενός iPad Air που θα έχει έναν νέο edge-to-edge σχεδιασμό – Το υποτιθέμενο βιβλιαράκι γρήγορης χρήσης αυτής της συσκευής που έδειχνε αυτόν τον σχεδιασμό διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα.

    Η Apple επίσης φαίνεται πως ετοιμάζει και αναβαθμίσεις για την σειρά του Apple Watch. Θα υπάρχει λοιπόν ένας διάδοχος για το Apple Watch Series 5 αλλά και ένας επιπλέον για το Apple Watch Series 3 που θα στοχεύει στην πιο οικονομική πλευρά της αγοράς των wearables.

    Το νέο high end Apple Watch αναμένεται να έχει έναν αισθητήρα μέτρησης του οξυγόνου του αίματος μεταξύ άλλων.

    Το οικονομικότερο μοντέλο λογικά θα υιοθετήσει κάποια χαρακτηριστικά των Series 4 και Series 5 όπως έναν γρηγορότερο επεξεργαστή, εντοπισμό πτώσης χωρίς όμως μάλλον με μια σχεδίαση πλήρης οθόνης.

    Το δημοσίευμα του Bloomberg δεν δίνει πληροφορίες για αυτό το iPad Air πέρα από την νέα σχεδίαση που θα έχει και που θα το φέρει πιο κοντά στην αντίστοιχη των iPad Pro. Από το βιβλιαράκι γρήγορης χρήσης του που διέρρευσε και θεωρητικά πάντα αφορά αυτή την συσκευή είδαμε πως θα έρθει με ένα Touch ID στο power κουμπί για πρώτη φορά ενώ θα έχει και μια USB-C συνδεσμολογία.

    Στα του iPhone 12 το Bloomberg αναφέρει πως η iPhone 12 γραμμή θα δοθεί στην αγορά σε διαφορετικά στάδια με τα πιο οικονομικά μοντέλα αυτής να έρχονται πρώτα και μέσα στον Οκτώβριο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.