22.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διέρρευσε υποτιθέμενο βιβλιαράκι παρουσίασης λειτουργιών του iPad Air 4, τι μας δείχνει για το νέο tablet της Apple

    Νωρίτερα φέτος, ο γνωστός leaker @l0vetodream είχε αναφέρει πως η Apple δούλευε πάνω σε ένα νέο iPad Air μοντέλο που θα ερχόταν με μια οθόνη σχεδιασμού full screen και Touch ID. Ο γνωστός αναλυτής επίσης Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει την έλευση ενός νέου 10.8 ιντσών iPad μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Σήμερα, από τον λογαριασμό @DuanRui είχαμε μια σειρά από εικόνες που φαίνεται πως προέρχονται από το βιβλιαράκι οδηγιών από ένα επερχόμενο iPad Air 4 και το οποίο είναι γραμμένο στα ισπανικά. Στο σχεδιασμό βλέπουμε μια δραματική αλλαγή με το iPad Air μιας και η συσκευή αυτή είναι πιο κοντά στην εμφάνιση και σχεδιαστική υπογραφή των iPad Pro μιας και διακρίνουμε πολύ λεπτά πλαίσια. Επίσης γίνεται αναφορά για χρήση USB-C συνδεσμολογίας αντί για Lightning όπως δηλαδή και στα iPad Pro.

    H σειρά iPad Pro χρησιμοποιεί Face ID για ξεκλείδωμα της συσκευής ενώ η συσκευή που εμφανίζεται σήμερα δεν προσφέρει αυτό τον βιομετρικό τρόπο ξεκλειδώματος αλλά χρησιμοποιεί το Touch ID όχι όμως στο Home Button αλλά στο Power Button πλευρικά της συσκευής.

    Η ιδέα πως το Touch ID θα μπορούσε να τοποθετηθεί από την Apple πλευρικά σε ένα κουμπί αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Ming-Chi Kuo ο οποίος προέβλεψε πως το 2021 iPhone SE θα έχει αυτό το χαρακτηριστικό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.