14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το τεστ επιδόσεων της DxOMark για τις selfie κάμερες των κινητών | Στην 4η θέση το iPhone XS Max

    Η γνωστή ιστοσελίδα αξιολόγησης καμερών DxOMark, ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδίασε ένα τεστ επιδόσεων ειδικά για τις selfie κάμερες των smartphone. Επίσης, δημοσίευσε και πίνακα με τα κινητά που έχουν τις καλύτερες μπροστινές κάμερες.

    Ο σκοπός του benchmark αυτού είναι να προσφέρει στους καταναλωτές αξιόπιστες πληροφορίες για τις επιδόσεις των selfie καμερών. Το DxOMark παρουσίασε επίσημα το DxOMark Selfie το οποίο ακολουθεί τις ίδιες διαδικασίες και μεθόδους του DxOMark Mobile τεστ. Ωστόσο, διαφέρει στα σημεία ώστε να αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη χρήση της μπροστινής κάμερας.

    Επιπλέον, το DxOMark έχει χωρίσει τον πίνακα των κινητών με τις καλύτερες selfie κάμερες χωρίζοντας σε τρεις κατηγορίες βαθμολογίας: Συνολική, Φωτογραφία και Βίντεο.

    Τα κινητά που συγκέντρωσαν την πιο υψηλή συνολική βαθμολογία είναι το Google Pixel 3 και το Samsung Galaxy 9, με 92 συνολικούς πόντους. Ακολουθουν το Xiaomi Mi MIX 3 με 84 πόντους, το iPhone XS Max με 82 πόντους, και το Samsung Galaxy S9 Plus με 81 πόντους.

    Το DxOMark ανέφερε ότι το Google Pixel 3 έχει καλύτερη εστίαση, ενώ το Samsung Galaxy Note 9 δίνει καλύτερη έκθεση και χρώμα. Οι φωτογραφίες του Google Pixel 3 έχουν υψηλότερη αντίθεση και ισορροπία λευκου, ενώ το Samsung Galaxy Note 9 αποδίδει καλύτερα στα πορτρέτα, κάνοντας τις φωτογραφίες φαίνονται πιο φυσικές.

    Το site αναφέρει πως το iPhone XS Max με την εμπρόσθια κάμερα του κάνει λήψη μερικών από των καλύτερων σταθερών φωτογραφιών και βίντεο σε συνθήκες καλού φωτισμού αλλά δυσκολεύεται στις περιπτώσεις που όταν ο φωτισμός είναι πιο χαμηλός.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles