18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το πρώτο iPad Pro με mini LED οθόνη έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2021

    Η Apple σχεδιάζει την ενσωμάτωση mini LED οθονών στο iPad Pro. Αυτή τουλάχιστον είναι μια φήμη που ακούμε εδώ και πολύ καιρό και μια νέα αναφορά σήμερα από το Κορεατικό ET News συνηγορεί περεταίρω σε αυτό το γεγονός τονίζοντας πως το πρώτο iPad Pro με μια mini LED οθόνη αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του το πρώτο τρίμηνο του 2021.

    Όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν η mini LED τεχνολογία δεν θα πρέπει να μπερδεύεται με την microLED η οποίο είναι μια εντελώς νέα και διαφορετική τεχνολογία οθόνης. Η mini LED έχει να κάνει με μια διαφορετική μορφή οπίσθιου φωτισμού που χρησιμοποιούν οι LCD οθόνες. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που έχουν και οι OLED οθόνες ενώ παράλληλα έχει καλύτερη φωτεινότητα, λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις και μικρότερο ρίσκο burn in φαινομένων.

    Το ET News αναφέρει πως η LG Display θα είναι ο προμηθευτής των mini LED οθονών στην Apple με την εταιρεία να ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στην γραμμή του iPad το 2021 ενώ μετέπειτα θα ακολουθήσουν και τα MacBook αλλά και iMac.

    LG Display is preparing to supply its Mini LED backlight LCDs to Apple. Its new display uses a small LED as the backlight and has improved performance in brightness and contrast ratio. Because it is reported that Apple will look to actively use Mini Led LCDs starting with iPads early next year and other products such as MacBook and iMac, there are expected to be changes in the global LCD market and to LCD technology.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.