14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Christopher Walken έρχεται στην Apple TV+ για το θρίλερ Severance

    Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Christopher Walken έρχεται στην Apple TV+ για το επερχόμενο Severance σε κεντρικό ρόλο μαζί με τους Adam Scott, Patricia Arquette, Tramell Tillman, Jen Tullock, Zach Cherry, Britt Lower και John Turturro. Ο Dan Erickson έχει βάλει την υπογραφή του στο σενάριο.

    Ο ρόλος τους θα είναι μια σπάνια συμμετοχή στην τηλεόραση για τον ίδιο ο οποίος έχει κερδίσει Oscar, Bafta και πολλά ακόμη βραβεία στην τεράστια καριέρα του.

    Το Variety αναφέρει.

    “Η σειρά είναι ένα θρίλερ που μας παρουσιάζει την βιομηχανία Lumen, μια εταιρεία που θέλει να πάει σε άλλο επίπεδο την κατάσταση “δουλειά και καθημερινότητα” μέσω μίας “διαδικασίας διαχωρισμού”, η οποία χωρίζει τις αναμνήσεις μέσα και έξω από τη δουλειά.. Ο Walken θα έχει τον ρόλο του Burt, του υπεύθυνου οπτικών και σχεδιασμού σε αυτή την εταιρεία. Ο ρόλος του θα είναι ένας από τους ελάχιστους για την μικρή οθόνη που έχει συμφωνήσει ο ηθοποιός ο οποίος έχει ηγετικό ρόλο σχεδόν 7 δεκαετίες.”

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.