Το Παιχνίδι της Ημέρας: Command & Conquer: Rivals PVP

0
629

To άρμα μάχης Predator που ελέγχεις μάχεται ενάντια σε μια ομάδα από ευκίνητες μοτοσικλέτες κρούσης, με τις ρουκέτες τους να διαπερνούν την θωράκιση σου με ανησυχητικό ρυθμό….

Λίγο πριν όμως το άρμα σου καταστραφεί όμως το σιλό του πυραύλου που υπερασπιζόσουν εκτοξεύει το ωφέλιμο φορτίο του και η βάση του εχθρού εξαφανίζεται σε ένα τεράστιο σύννεφο.

Αυτές οι αγωνιώδεις νίκες της τελευταίας στιγμής κάνουν το Command & Conquer: Rivals πραγματικό έναν συναρπαστικό τίτλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο για δύο αντιπάλους και περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που λατρέψαμε στο θρυλικό Command & Conquer. Η διαφορά εδώ είναι πως οι μάχες είναι ακόμη πιο τρελές και ακόμη πιο γρήγορες.

Είτε παίζεις στο πλευρό του Global Defence Initiative είτε σε αυτό του Brotherhood of Nod ο στόχος σου είναι απλός: Να ρίχνεις διαρκώς στην μάχη στρατιώτες, οχήματα, αεροσκάφη, και άλλες μονάδες για να εξουδετερώσεις την βάση του εχθρού.

Το Rivals ανταμείβει τόσο την στρατηγική όσο και τα γρήγορα αντανακλαστικά του παίχτη. Επιπλέον η δράση διαδραματίζεται σε μια μόνο οθόνη και έτσι η προσοχή του παίχτη είναι αδιάσπαστη.

Ανάμεσα στις μάχες ενάντια στους διαδικτυακούς αντιπάλους, ο παίχτης έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους πόντους εμπειρίας που κέρδισε για να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του και να ξεκλειδώσει νέες μονάδες.

Παρά το γρήγορο και δυναμικό στυλ παιχνιδιού το Rivals έχει εντυπωσιακό βάθος και λεπτομέρειες στην στρατηγική.