Saturday, July 27, 2024

Το νέο MagSafe Battery Pack μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει ασύρματα τα AirPods

Νωρίτερα σήμερα και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο είχαμε τις πρώτες φωτογραφίες από έναν χρήστη που έχει στην κατοχή του το MagSafe Battery Pack της Apple και ο οποίος περιέγραφε τις πρώτες του εντυπώσεις.

Πλέον έχουμε και εικόνες που δείχνουν πως αυτό το νέο αξεσουάρ της Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Qi φορτιστής για οποιοδήποτε συμβατό αξεσουάρ όπως τα AirPods.

Όπως έχουμε γράψει λοιπόν ο Steven Rusell κατάφερε να έχει στην κατοχή του το MagSafe Battery Pack πρώτος από το τοπικό του Apple Store στο Memphis. Στην νέα φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται πως αυτό μπορεί να φορτίσει τα AirPods Pro.

H Apple είχε αφήσει να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό μιας και στην σελίδα του MagSafe Battery Pack ανέγραφε “Στο γραφείο σου και χρειάζεσαι φόρτιση; Απλά βάλε το lighnting καλώδιο στο MagSafe Battery Pack για μέχρι 15W ασύρματης φόρτισης.”. Η φωτογραφία του Rusell επιβεβαιώνει πως το MagSafe Battery Pack μπορεί να γίνει και ένας Qi φορτιστής για άλλα αξεσουάρ on the go.

Επιπλέον ανέφερε:

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.