23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το νέο και βασικό μοντέλο του MacBook Pro είναι γρηγορότερο από ότι πολλοί θα φανταζόντουσαν | Video

    Η νέα αναβάθμιση του MacBook Pro που μας δίνει ένα 13 ιντσών μοντέλο με προσθήκη Touch ID, Touch Bar και επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel στην ίδια τιμή με τον προκάτοχο του, $1299, με μια πρώτη ματιά μπορεί να δίνει την αίσθηση των μεγάλων επιδόσεων ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και την συχνότητα του ρολογιού του επεξεργαστή του που είναι στα 1.4 GHz.

    Πάρα αυτά όπως αποδείχθηκε το εν λόγω μηχάνημα είναι ιδιαίτερα γρήγορο και με πολύ καλές επιδόσεις.

    Προς σύγκριση το προηγούμενης γενιάς χωρίς Touch Bar MacBook Pro είχε έναν Intel i5 επεξεργαστή στα 2.3 GHz. Κάποιος λοιπόν θα έλεγε πως τα 1.4 GHz του νέου μηχανήματος μοιάζει με downgrade αν μη τι άλλο. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσουμε πως το νέο MacBook Pro αυτό έρχεται με 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel που εκτός από το ότι είναι πιο αποδοτικοί ενεργειακά παράλληλα έχουν και 4 πυρήνες σε αντίθεση με τους 2 πυρήνες που είχε το προηγούμενο μοντέλο.

    Ο νέος επεξεργαστής επίσης δίνει ένα turbo boost μέχρι τα 3.9 GHz σε αντίθεση με τα 3.6 GHz που ήταν η μέγιστη συχνότητα του επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου.

    Ο Jonathan Morrison έκανε τεστ επιδόσεων στο νέο MacBook Pro στο βίντεο που αξίζει να δείτε παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles