Το επερχόμενο iPhone 6C μπορεί να έχει έναν μεταλλικό σχεδιασμό;

0
212

iphone-6c-iphonesoft-isoft-concept-640x371

Αυτό τον Σεπτέμβριο θα κλείσουμε 2 χρόνια από την στιγμή που η Apple για πρώτη φορά παρουσίασε ένα “c” iPhone μοντέλο. Σύμφωνα μάλιστα με μια νέα αναφορά που μας έρχεται από Ασία η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει ένα “c” μοντέλο στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η εταιρεία μάλιστα έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και σύμφωνα πάντα με αυτή την αναφορά έχει ένα διαφορετικό πλάνο για αυτή την συσκευή.

Για πολλούς, εμείς πιστεύουμε άδικα, το iPhone 5C  θεωρήθηκε ως αποτυχία και δεν ενθουσίασε. Σε αυτό φταίει και το γεγονός πως πριν την κυκλοφορία του πολλοί το είχαν βαφτίσει ως το “φτηνό” iPhone κάτι που τελικά δεν επαληθεύτηκε.

Η αλήθεια είναι πως η συσκευή τα πήγε και τα πάει πάρα πολύ καλά στην αγορά, ο σχεδιασμός του πλαστικού και τα υλικά ήταν υψηλής ποιότητας αλλά πάρα αυτά δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει τα επίπεδα πωλήσεων και προτιμήσεων των δύο άλλων iPhones.

H σημερινή αναφορά κάνει λόγο και με βάση τα παραπάνω πως η Apple θα παρουσιάσει ένα μοντέλο iPhone 6C με μεταλλικό σασί αυτή την φορά ενώ ουσιαστικά θα αποτελέσει μια προέκταση του iPhone 5S με μια 4 ιντσών οθόνη.

Η αναφορά καταλήγει:

“To iPhone 6C θα συναρμολογηθεί από την Hon Hai Technologies ενώ η Foxconn Tech θα αναλάβει το μεταλλικό σασί της συσκευής με σημαντικά έσοδα από αυτό”

Σχολιασμός στο φόρουμ