17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα Lemmings προς μεγάλη έκπληξη πολλών έρχονται στο iOS [Video]

    Τα θρυλικά Lemmings επιστρέφουν αυτή τη φορά σε Android και iOS, φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν σε όσους είχαν προλάβει την πρώτη έκδοση από την εταιρεία Psygnosis στην AMIGA το 1991, ξοδεύοντας ώρες για να τα καθοδηγήσουν προς την έξοδο κάθε πίστας, σώζοντας όσο περισσότερα μπορούσαν.

    Αποτελεί πραγματικά έκπληξη να βλέπουμε και πάλι τα Lemmings στην οθόνη μας, αλλά αυτήν των smartphone, με τη Sony και την εταιρεία Sad Puppy να βρίσκονται πίσω από το νέο video game. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρει τρόπους ο κάθε χρήστης για να καθοδηγήσει τα Lemmings προς την έξοδο κάθε πίστας μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας εμπόδια και έχοντας πάντα στο νου πως τα Lemmings προχωρούν το ένα πίσω από το άλλο σε ευθεία γραμμή.

    Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού δείχνει κατάλληλος για τη χρήση σε smartphones, με τους developers να προχωρούν σε ορισμένες αλλαγές για την προσαρμογή του παιχνιδιού στην τωρινή πραγματικότητα. Πλέον τα Lemmings παίζονται σε portrait mode, με τις πίστες να είναι φτιαγμένες με κάθετη διάταξη, σε σχέση με ό,τι γινόταν στις εκδόσεις που είχε κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις video game πλατφόρμες.

    Τα Lemmings είναι διαθέσιμα σε Android και iOS και είναι κατάλληλα σε όσους θέλουν να θυμηθούν το παρελθόν, και όχι μόνο, σε ένα video game που “κουβαλάει” το όνομα του ένδοξου παιχνιδιού το οποίο πλέον έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας εποχής των smartphone.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles