Saturday, July 27, 2024

Τα iPhone 13 έρχονται την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, 1TB αποθηκευτικού χώρου για τα Pro μοντέλα

Η Apple θα λανσάρει τα iPhone 13 την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα υπάρχει και η επιλογή για 1TB αποθηκευτικού χώρου για τα Pro μοντέλα σύμφωνα με νεότερο αναφορά του αναλυτή της Wedbush Daniel Ives που έχει πηγές βαθιά μέσα στην παραγωγική αλυσίδα της Apple.

“Η πρόσφατες αναφορές μας από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνουν μια παραγωγή μεταξύ στις 130 με 150 εκατομμύρια συσκευές. Το iPhone 13 λαμβάνει αυτή την στιγμή το 35-45% αυτών δείχνοντας πως φέτος θα έχουμε επιστροφή στην κανονικότητα για το λανσάρισμα της νέας αυτής σειράς της Apple. Σε ότι αφορά τον χρόνο πιστεύουμε πως η νέα iPhone 13 σειρά θα έρθει την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.”

Την περασμένη εβδομάδα και TrendForce ανέφερε την πεποίθηση της πως η Apple θα λανσάρει τα iPhone 13 τον Σεπτέμβριο.

Με βάση τα παραπάνω οι ημερομηνίες 7 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου και 21 Σεπτεμβρίου είναι όλες πιθανές για την πραγματοποίηση του event της Apple για αυτό τον σκοπό και την παρουσίαση των νέων συσκευών που λογικά θα γίνουν διαθέσιμες την Παρασκευή που θα ακολουθεί μετά την ανακοίνωση.

Ο Ives συνεχίζει επίσης να επιμένει πως θα έχουμε φέτος την επιλογή 1TB αποθηκευτικού χώρου κάτι που έχει λογικά αν αναλογιστεί κανείς τις νέες αναβαθμίσεις που εικάζονται πως θα φέρει η Apple στον τομέα της κάμερας των Pro μοντέλων.

Η Apple φημολογείται πως για τα iPhone 13 Pro έχει ετοιμάσει χαρακτηριστικά στον τομέα της κάμερας που θα ενθουσιάσουν τους επαγγελματίες χρήστες στον χώρο αυτό όπως Portrait Mode στην λήψη βίντεο και ProRes video codec.

Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως όλα τα iPhone 13 μοντέλα από το iPhone 13 mini στο iPhone 13 Pro Max φέτος θα έρθουν με LiDAR αισθητήρες για βελτιωμένες AR εμπειρίες και καλύτερη εστίαση σε λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.