20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα iPhone 13 θα γίνουν διαθέσιμα στις 17 Σεπ. και τα AirPods 3 στις 30 Σεπ. σύμφωνα με νέα αναφορά

    Η Apple μπορεί να λανσάρει στην αγορά τα iPhone 13 την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και τα 3ης γενιάς AirPods την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με εικόνες που διέρρευσαν από μια εφαρμογή e-commerce και που την παρουσιάζει το IT Home.

    it home ecommerce app iphone 13


    Το παραπάνω screenshot αρχικά κοινοποιήθηκε στο Weibo από τον λογαριασμό @PandaIsBald, δείχνοντας πως και τα 4 νέα iPhone 13 μοντέλα θα βγουν στην αγορά στις 17 του άλλου μηνός ενώ στις 30 του ίδιου μήνα θα ακολουθήσουν τα AirPods 3.

    Πέρα από την εικόνα που μπορεί εύκολα κάποιος να επεξεργαστεί το IT Home δεν προσφέρει κάποια άλλη πληροφορία για να δώσει περισσότερη βαρύτητα σε αυτή την διαρροή και έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο τίποτα.

    Βέβαια με την Apple να επιστρέφει στην παρουσίαση νέων iPhone φέτος τον Σεπτέμβριο οι παραπάνω ημερομηνίες μπορεί να αποδειχθούν τελικά και ορθές.

    Ο γνωστός αναλυτής Daniel Ives είχε αναφέρει πως τα iPhone θα λανσαριστούν την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δηλαδή μεταξύ 13 και 17 εκείνου του μήνα. Με βάση την ιστορικότητα οι ημερομηνίες 7, 14 και 21 είναι πιθανές για την παρουσίαση των νέων iPhones.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.